Voor acryl nagels heb je twee bestanddelen nodig. Een acrylvloeistof (wordt ook wel monomor genoemd) en acrylpoeder. Beide vormen daardoor een soort van bolletje wat je met behulp van een daarvoor bedoelde penseel de kunstnagel vorm geeft. Door de natuurlijke lucht zal de gemaakte vorm vanzelf uitharden. Daarna kan het worden afgewerkt door te vijlen, egaliseren, lakken of door “nailart” toe te passen.

Gel nagels worden gemaakt van polymer hars. Het plaatsen of aanbrengen gebeurt in fasen of enkele “stappen”. De verhardingsproces gebeurt door middel van een UV lamp. Fase 1 is het aanbrengen van een basislaag. Vervolgens komt er een bouwgel en misschien nailart en daarna een top coat. Voor elke laag ofwel fase, wordt gebruik gemaakt van een UV lamp om te laten uitharden.

Voor zowel acrylnagels en gelnagels is het raadzaam om binnen 3 à 4 weken een nabehandeling te doen. Mocht je om welke reden dan ook de nagels willen verwijderen? Probeer het dan niet zelf te doen, zo beschadig je anders jouw natuurlijke nagels. Wij hebben de professionele producten en materialen daarvoor en we doen het veilig en hygiënisch.

 

Prijzen

Behandeling Details Prijs
French-wit 90 min. € 50,00
French-kleur/glitters 90 min. € 55,00

(Een nabehandeling is zonder extra verlenging. Er wordt dus alleen op uw eigen nagels gemodelleerd.)